Jurist - DPO til SERVIA

SERVIA søger en dygtig jurist med lyst og evne til at rådgive om samt drive programmer for databeskyttelse hos SERVIAs ejerselskaber. Du ansættes i en virksomhed i rygende udvikling og i en dynamisk branche inden for blandt andet el, vand, varme og fibernet. 

Du vil blive en del af den juridiske afdeling, der sammen med de 20 dedikerede kollegaer i SERVIA leverer specialiserede serviceydelser til ejerselskaberne.

Specialist i databeskyttelse
SERVIA rådgiver ejerselskaberne om en lang række juridiske forhold, herunder databeskyttelse, ligesom SERVIA varetager funktionen som DPO for flere selskaber.

Dit arbejde vil primært bestå i rådgivning vedrørende databeskyttelsesretlige spørgsmål, udarbejdelse af og opfølgning på aftaler og politikker, deltagelse i complianceprojekter mv. 

Herudover er hovedområderne i stillingen:

•    Udarbejde og ajourføre fortegnelse over behandlingsaktiviteter
•    Arbejde med risikovurderinger
•    Rådgivning om sletteprocesser
•    Ajourføring af privatlivspolitikker, retningslinjer, skabeloner mv.
•    Udarbejdelse af- og rådgivning om databehandleraftaler
•    Løbende kontrol af interne processer (auditfunktion)
•    Rådgivning om og håndtering af brud
•    Uddannelse og træning

Du vil få rig mulighed for, og den tilsvarende frihed til, at videreudvikle dit arbejdsområde. 

Afhængig at dine kompetencer vil der ligeledes være mulighed for at arbejde med og dygtiggøre sig inden for øvrige juridiske discipliner, såsom kontraktret, markedsføringsret, energiret mv. 

Tæt på forretningen
Du arbejder i et tæt samspil med ejervirksomhedernes forretninger, og dine opgaver vil være drevet af et højt tempo, som ofte sættes af forretningsområderne.

Vi forventer, at du har en dynamisk og kommunikerende arbejdsform, hvor du går forrest og involverer dine interessenter.

Du har desuden en god tro på egne evner, og du formår at afslutte og tage stilling til dine opgaver ‐ også selvom du ikke har tid til at analysere alle parametre. For at udvikle dine kompetencer på områderne vil du have mulighed for at dygtiggøre dig med relevant efteruddannelse, sparre med interne og eksterne samarbejdspartnere og deltage i diverse samarbejder i branchen.

Erfaring med GDPR og databeskyttelse
Du har formentlig en juridisk kandidatuddannelse, men du kan også have opnået dine kompetencer på anden vis. Du har minimum 3 års erhvervserfaring med databeskyttelse, fx fra advokatkontor, privat virksomhed, offentlige myndigheder eller lignende. 

Vi forventer, at du er ambitiøs med en selvstændig og systematisk arbejdsform, som sikrer, at du når i mål.

Du er løsningsorienteret og grundig med gode forhandlingsevner, men har også den tålmodighed, der skal til, for at få andre mennesker med på dine ideer. Du er desuden en god formidler og kommunikativt stærk. 

Vi venter på dig
Vi ser frem til at modtage din ansøgning, som du sender ved at klikke på søg stillingen. Har du spørgsmål til jobbet eller SERVIA som arbejdsplads, kan du kontakte SERVIAs juridiske chef, Martin Højbjerg Kjær på 2844 1855. Du har også mulighed for at læse mere om os som virksomhed og arbejdsplads på www.servia.dk.

Der er ingen ansøgningsfrist, så søg gerne stillingen hurtigst muligt, da vi løbende indkalder til samtale.

Vi gør opmærksom på, at rekrutteringsprocessen håndteres af EWII’s HR-funktion, og du vil derfor modtage mail m.m. fra EWII’s rekrutteringssystem.

Om os
SERVIA ejes af energikoncernerne EWII, AURA, nef, Nord Energi, LEF, Bornholms Energi og Forsyning, SEF samt Energi Viborg og bistår disse med højt kvalificeret rådgivning og assistance inden for juridiske opgaver, persondata, indkøb og udbud, projektledelse mv. Virksomheden bygger på et solidt fundament, som pt. består af 20 højt kvalificerede medarbejdere med tilsammen mange års erfaring.

SERVIA har kontorer i EWII-koncernen domicil i Kolding og er en del af et alsidigt fagligt miljø præget af stolte og passionerede medarbejdere. I SERVIA er vi bevidste om, at kompetente og engagerede medarbejdere er en væsentlig forudsætning for, at vi kan nå vores forretningsmæssige mål. Vi gør derfor en stor indsats for, at du kan udnytte og udvikle dine kompetencer i et meningsfyldt arbejde og under attraktive rammer.