Reguleringsspecialist - energi og forsyning

Brænder du for at styrke energibranchen inden for det regulatoriske område - Så er chancen der nu. I denne spændende stilling får du mulighed for at arbejde med regulering indenfor for forsynings- og energibranchen, herunder sikre compliance generelt, men du bliver også involveret i specifikke områder af reguleringen, f.eks. benchmarking og intern overvågning for SERVIA A.M.B.A., som er ejet af 8 danske energikoncerner.

Du vil bidrage til udvikling af det regulatoriske område i en virksomhed i rygende udvikling og i en dynamisk branche med mange særregler.

Regulering
I takt med SERVIAs hurtigt voksende aktivitetsniveau stiger efterspørgslen på at kunne omsætte regulering til at sikre optimale økonomiske rammer. Derfor er vi på jagt efter en dygtig specialist med relevant erfaring fra energibranchen. SERVIAs ejere vil være de primære opgavestillere, som du vil arbejde tæt sammen med. Dine primære opgaver er at formidle, implementere, rådgive om- og omsætte branchespecifikke regulatoriske regler til gavn for ejerselskaberne.

Herudover er hovedområderne i stillingen:
1.    Rådgivning til SERVIAs ejere om regulering af blandt andet el, vand, varme og fibernet, herunder indtægtsrammeregulering, benchmarking, intern overvågning mv.
2.    Overvåge og orientere om ny brancheregulering og medvirke til implementering af nødvendige økonomiske initiativer, herunder at varetage SERVIAs ejerselskabers interesser gennem udarbejdelse af høringssvar.
3.    Facilitere programmer, der understøtter reglerne for intern overvågning i netvirksomheder.
4.    Du er kontaktperson over for Forsyningstilsynet i forbindelse med diverse afgørelser, høringer mv.

Du vil blive en del af SERVIA, hvor du vil få et uformelt samarbejde med dine fem juridiske kolleger og tre højt specialiserede indkøbskonsulenter.

Tæt på forretningen
Du arbejder i et tæt samspil med ejervirksomhedernes forretninger, og dine opgaver vil være drevet af et højt tempo, som ofte sættes af forretningsområderne. Vi forventer, at du har en dynamisk og kommunikerende arbejdsform, hvor du går forrest og involverer dine interessenter.

Du har desuden en god tro på egne evner, og du formår at afslutte og tage stilling til dine opgaver ‐ også selvom du ikke har tid til at analysere alle parametre. For at udvikle dine kompetencer på områderne vil du have mulighed for at dygtiggøre dig med relevant efteruddannelse, sparre med interne og eksterne samarbejdspartnere og deltage i diverse samarbejder i branchen.

Hvem er du?
Du har mindst 3-5 års praktisk erfaring med at rådgive og formidle om diverse reguleringsmæssige forhold, og du kan være uddannet cand.oecon., cand.polit., cand.merc.aud eller andet. Det afgørende er, at du har en god forståelse for reguleringsøkonomi og formår at omsætte lovgivningen til optimal gavn for selskaberne. Du har drive og vilje til at sætte dig ind i nye reguleringsområder, hvis du er specialiseret inden for et enkelt fagområde.

Det vil være en fordel, hvis du også har erfaring med økonomisk modellering i Excel og er skarp i udarbejdelse af præsentationer i PowerPoint.

Personligt befinder du dig godt i et uformelt miljø, hvor du har en åben og aktiv tilgang til forretningen. Du har en god forretningsforståelse og trives godt med at skulle performe på en daglig basis.

Vi venter på dig
Vi ser frem til at modtage din ansøgning, som du sender ved at klikke på søg stillingen. Har du spørgsmål til jobbet eller SERVIA som arbejdsplads, kan du kontakte reguleringsspecialist i SERVIA Lasse Pilsmark Kaldahl på tlf: 30 46 78 25 eller SERVIAs direktør Pernille N Johannessen på telefon 51 15 25 60. Du har også mulighed for at læse mere om os som virksomhed og arbejdsplads på www.servia.dk. Der er ingen ansøgningsfrist, så søg gerne stillingen hurtigst muligt.

Vi gør opmærksom på, at rekrutteringsprocessen håndteres af EWII’s HR-funktion, og du vil derfor modtage mail m.m. fra EWII’s rekrutteringssystem.

Om os
SERVIA ejes af energikoncernerne EWII, AURA, nef Fonden, Nord Energi, LEF, Bornholms Energi og Forsyning, SEF samt Energi Viborg og bistår disse med højt kvalificeret rådgivning og assistance inden for juridiske opgaver, persondata, indkøb og udbud samt projektledelse. Virksomheden bygger på et solidt fundament, som pt. består af 13 højt kvalificerede medarbejdere med tilsammen mange års erfaring fra EWII-koncernens juridiske afdeling og projektkontor.

SERVIA har kontorer i EWII-koncernen domicil i Kolding og er en del af et alsidigt fagligt miljø præget af stolte og passionerede medarbejdere. Vi er bevidste om, at kompetente og engagerede medarbejdere er en væsentlig forudsætning for at nå vores forretningsmæssige mål, vi gør derfor en stor indsats for, at du kan udnytte og udvikle dine kompetencer i et meningsfyldt arbejde og under attraktive rammer, hvor vi blandt andet investerer i sikkerhed, arbejdsredskaber, sundhed og generelle ansættelsesvilkår.

Søg stillingen