Om SERVIA

SERVIAs 

Syv energiselskaber var i tæt dialog hen over vinteren 2018/2019.
Dialogen omhandlede et samarbejde, som skulle være en gevinst for alle parter, en gevinst, der skulle spare energiselskaberne for høje og unødvendige omkostninger. Idéen om et indkøbsfællesskab lå lige for og områder som indkøb og udbud, hvor stordriftsfordele var en mulighed, var derfor oplagte for et samarbejde. Andre områder blev også drøftet.

Muligheden for forsyningstung advokatbistand ved for eksempel kontrakter og retssager samt fælles fodslag i forbindelse med større strategiske projekter blev også en del af samarbejdet. Senere er der kommet en Data Protection Officer (DPO) service til, så flere energiselskaber nu deles om en fælles DPO. Ikke alene giver det en omkostningsmæssig fordel for flere selskaber, men det giver også adgang til videndeling på et meget forretningskritisk område.

Andelsselskabet blev til virkelighed den 12. april 2019. Sidenhen er flere energiselskaber kommet til, så SERVIA i dag ejes af 20 energiselskaber.

Med kontor i Kolding og Helsingør er SERVIA tæt på sine andelshavere i både Øst- og Vestdanmark. Størstedelen af vores medarbejdere er samlet på SERVIAs hovedkontor i Kolding, som er opdelt i afdelingerne jura og indkøb, compliance og regulering. Kontoret i Helsingør er primært en dublet af udbudsteamet i Kolding, men med fysisk nærhed til andelshaverne i Storkøbenhavn og Nordsjælland.

SERVIA tilbyder juridisk rådgivning, sagsbehandling og sparring, rådgivning om og udførsel af indkøb og udbud, regulatorisk rådgivning og sparring og rådgivning om compliance inden for en lang række områder. 

 

Fakta om SERVIA:

  • Etableret i april 2019

  • Ejet af 20 danske energiselskaber

  • Andelsselskab

  • 26 ansatte

  • Kontor adresse i Kolding og Helsingør